Gør et designkup på Lauritz

Lauritz er et online auktionshus i form af en åben og enkel salgsplatform, hvor elementer fra det traditionelle auktionsunivers og den moderne teknologi kombineres. Hos Lauritz finder du dermed en anderledes shopping verden, hvor man kan byde på de aktuelle auktioner.

Det er for auktionsverdenen noget anderledes, at man kan handle hele døgnet rundt, men det har Lauritz altså i særdelshed haft succes med, efter at de åbnede deres online auktionsplatform.

Find fede boligfund hos Nordens største auktionshus

Lauritz er Nordens største auktionshus, hvor man særligt kan gøre nogle gode boligfund, hvis man søger unikke designermøbler.

Det er ikke ualmindeligt, at man i dag køber sine møbler eller andet boliginteriør brugt – nogle møbler stiger endda i værdi med tiden, hvis det for eksempel er et gammelt designermøbel, der ikke længere produceres. Man kan altså være heldig at få fat i nogle helt unikke ting hos Lauritz, hvorfor det er et godt sted at søge, hvis man er på udkig efter anderledes boligfund til hjemmet.

Hvordan foregår budgivningen?

  • For at byde på noget hos Lauritz, skal man oprette sig som kunde, hvorefter man kan byde direkte eller afgive et max-bud.
  • Max-bud betyder, at du giver Lauritz tilladelse til at byde for dig, hver gang du bliver overbudt, så længe det er indenfor dit max-bud.
  • Du kan altid ændre dit max-bud, hvis du vil sætte det ned eller hæve det. Du kan dog kun sænke dit max-bud til det næste mulige bud.
  • Man kan ikke trække et bud tilbage, så det er vigtigt, at man er sikker, inden man afgiver sit bud.
  • Hvis der bydes på en vare indenfor de sidste to minutter af auktionens udløbstid, vil auktionen automatisk blive forlænget.