Udsmyk hjemmet med eksklusive Frederik Bagger glas

Hvis du i forvejen har et smukt hjem med møbler og inventar i en anerkendt stilart, så bør du også sikre dig en gennemført stil med hensyn til de mindre ting i hjemmet. Det gælder både små og større køkkenting og pynteting, der jo både skal være praktiske og have en nyttig funktion men også være i et godt og tidløst design.

Hvis man eksempelvis har inviteret gæster til bords i en bestemt anledning, så er det altid rart at man kan placere gæsterne i en stue med elegante og komfortable møbler, og så dur det jo ikke, hvis både porcelæn og bestik er nede fra en genbrugsbutik. Det gælder om at have en gennemført stil, således tingene passer sammen.

Her i artiklen beskrives de eksklusive designervarer af Frederik Bagger, og du bør da overveje at investere i Frederik Bagger glas eller andre elegante varer i hans unikke stilart.

Frederik Bagger produkter

Mange nikker nok genkendende til navnet Bagger, hvilket nok skyldes faderen Erik, der gennem en årrække cementerede sit navn indenfor isenkram og keramik med hans unikke design. Sønnen Frederik har nu på få år skabt sit eget navn i samme branche, idet han må have lært en del af sin far om design og kvalitet.

Når man skal nyde et dejligt måltid med drikkevarer, så bør man anvende tallerkener, bestik og glas i eksklusiv kvalitet, der passer til resten af hjemmets stil. Kvalitet og design koster mere end de normale varer, men de kan som regel også holde i længere tid og give glæde for øjnene i mange år fremover.

Derfor kan designervarer ofte være den perfekte gaveidé. Frederik Bagger har siden 2014 skabt disse serier i serien af Frederik Bagger glas:

  • Crispy glas.
  • Crispy porcelæn.
  • Signature.
  • Platin.

Brandet Frederik Bagger er på kun få år blevet meget populært og udbredt i hele Skandinavien samt Holland og Belgien. Produkterne er fremstillet af krystalglas, og serien er nu udvidet med blandt andet shotglas, vandkaraffel, whiskykaraffel, skåle, vaser, tallerkener, vinglas og champagneglas.

Varerne er i et smukt dansk design, der trods sit fine og eksklusive design er skabt til at blive brugt og derfor er meget modstandsdygtigt og har en utrolig holdbarhed. Det er ganske tydeligt, at fokus er lagt på æstetik og funktionalitet. I Crispy serien er der med et diamanthjul skåret riller i alle varerne, der giver udtryk for et flot mønster.

Køb designervarer i en webbutik

Der er flere fordele ved at købe designervarer i en webbutik, og det skyldes især det store udvalg og de lave priser på grund af lave lageromkostninger og minimalt personaleforbrug. Derudover kan man ofte finde et større og bredere udvalg i en webbutik frem for i et fysisk butik, og desuden har man jo fuld returret på varer købt i webbutikker.

Ved at handle online sparer man desuden tid og transportudgifter, og man kan som regel få sine varer tilsendt på få dage og ofte helt gebyrfrit. Man kan finde alle Frederik Bagger glas i webbutikken Designfund.dk, og her finder man hele varesortimentet fra Frederik Bagger men også mange andre kendte designere.