Giv din stue personlighed med pyntepuder

Er din stue lidt gammel og træt at se på? Stuen kan ofte blive en losseplads for ting, i takt med at man får samlet mere og mere som tiden går, og den fortsatte slitage, kan få stuen til at se kedelige ud. Dette kan imidlertid løses med meget få midler ved at re-dekorere stuen med nogle pyntepuder. Pyntepuder kan nemlig gøre enormt meget for stuens udtryk. Er sofaen måske blevet lidt slidt eller trænger du til at få nogle flere farver ind i hjemmet, er dette en nem, god og billig måde at gøre det på.

 

Dekorer din stue med pyntepuder

  • Skab et nuanceret og fornyet udtryk ved at vælge pyntepuder, er ikke falder i med sofaens farve. Matcher pyntepuder sofaens farve, kan det meget nemt blive kedeligt at se på. Tilføj derfor nogle pyntepuder med lidt farve på, der supplerer de andre farver i hjemmet. Dette kan være lige så effektivt som at tilføje et nyt stykke kunst til væggen.

 

  • Vælg din farvepalet med omhu. Det er et af de vigtigste trin i processen at vælge de rigtige farver. Valget af dine puder baseret på de farver, der allerede findes i din stue kan samle al travlheden i rummet og hjælpe de eksisterende farver med at supplere hinanden, snarere end arbejde mod hinanden.

 

  • Mængden af puder, du skal købe, afhænger af den stil du foretrækker. Hvis du er mere til den traditionelle stil med dybe farver, så skal du holde dig til et lige antal puder. Hvis du derimod ønsker en mere moderne eller eklektisk stil, så gå efter et ulige antal. Det kan synes mærkeligt for dig, men det kan virkelig gøre en forskel, når det kommer til arrangementet af puder på sofaen

 

  • Tænk over hvordan du arrangerer puderne i sofaen i forhold til den stil, du ønsker at bevare i din stue. Er du til den traditionelle stil, kan det være en god idé at have for eksempel en matchende pude i hver ende af sofaen eller to ens puder. Er du derimod til den lidt mere moderne stil, har du større frihed til at blande puderne for at skabe et mere dynamisk udtryk i stuen.

 

  • Overvej pudernes størrelse i forhold til den funktion de skal have i stuen. Skal de udelukkende fungere som pyntepuder, betyder størrelsen ikke så meget, og i dette tilfælde er mindre måske bedre end større puder. Vil du imidlertid også gerne bruge pyntepuderne som støtte, når du ligger og slapper af i sofaen, kan det være en god idé at vælge nogle lidt større puder, der samtidig er komfortable.

 

Her finder du pyntepuder til stuen

Hos ILVA finder du et stort udvalg af forskellige pyntepuder til stuen i diverse farver, tekstiler, størrelser og mønstre. Du kan også finde puder med tryk på, hvilket kan sætte et endnu mere personligt præg på stuen.

Du kan nemt og enkelt bestille pyntepuderne direkte fra ILVA’s hjemmeside, hvorefter de vil blive leveret direkte til din dør. Du kan desuden finde en masse andre flotte pyntegenstande til hjemmet hos ILVA, hvis du vil re-dekorere din stue med endnu flere nye ting.