Gør et kup: Køb komfortable og stilfulde havemøbler

Sommeren skal nydes i godt selskab og i afslappende omgivelser i haven. Om det er haven, terrassen eller altanen, hvor de sene grillaftener skal afholdes, tilbyder ILVA et stort sortiment af havemøbler.

Nye havemøbler behøver ikke koste en formue, og man kan hos ILVA finde kvalitetsmøbler til overkommelige priser, der pynter haven, og giver et flot og anderledes look til haven, hvis dette er ønsket.

Hos ILVA findes et sortiment af havemøbler, der er tolerante over for slidtage, og tåler vejret årstider. Hvis man er ejer af en lille altan, er det muligt at finde havemøbler, der er til at klappe sammen, så de ikke bruger unyttigt plads på altanen.

ILVAS sortiment

ILVA tilbyder ikke kun havemøbler i træ, metal og plastik, men også loungemøbler, heraf stuemøbler og liggestue til dem, der har en udestue, og ønsker at tilbringe lidt kvalitetstid og koble fra i hverdagen. Deres sortiment giver derfor en mulighed for at indrette efter behov, smag og ønsker, og så endda kvalitetsprodukter til billige priser, der ikke lokker ens budget i fordærv.

Der er nu ingen undskyldning for ikke at invitere familie eller venner til middag, og nyde en komfortabel og hyggelig aften på de nye havemøbler. 

FSC godkendt

Hos ILVA går man op i bæredygtighed, da de er FSC godkendt, og man sikrer sig derfor altid som kunde, at de havemøbler, som man køber, er produceret på lovlig vis. Med FSC fælder man træer uden, at skoven lider overlast, samt plante- og dyrelivet vil ikke tage skade af de fældende træer.

Med køb hos ILVA kan man altid gå fra handlen med god samvittighed og tilfredshed, da man både støtter naturen, og samtidig har investeret i havemøbler, der holder i mange år.