Tre bud på en praktisk og flot stumtjener

Stumtjeneren har i mange år været brugt til at hænge overtøj på. Men trods dens yderst anvendelige funktion, har den ikke fået den opmærksomhed, som den fortjener. Stumtjeneren fortjener at komme frem i lyset, og til det, kommer der her tre bud på praktiske men dog flotte modeller til din entré.

 

  • Hay Loop Stand Hall:

Det er industrielle arbejdsbukker der har været inspirationen til tilblivelse af Leif Jørgensens stumtjener Loop fra Hay. Den blev oprindelig designet som interiør til designbutikken Storm i København. Loop er fremstillet i stål, er 150 cm høj og fås i farverne sort, hvid og gul.

Køb Loop til 1099 kr. hos Hay.

 

  • Domestic wallsticker:

Har du ikke plads til en stumtjener i gangen eller entreen, kan løsningen være en 2D wallsticker fra Domestic. Til stumtjeneren medfølger en enkelt krog, men vil man have mere tøj op a hænge, kan man tilkøbe flere.

Køb wallsticker til en udsalgspris på 849 kr.

 

  • CASA fra ILVA:

ILVA’s bud på en stumtjener, hører mere til i soveværelset eller garderoben end i entréen. Denne stumtjener er nemlig ideel til at hænge dine nystrøgede bukser på. Således skal du aldrig igen bekymre dig om af få krøllede bukser.

Køb CASA til 1799 kr.