Designerlampen Vita EOS er eksklusiv og prisbillig

Det behøves ikke koste mange tusinde kr. at indrette sit hjem med designerlamper, da man kan anskaffe sig en smart Vita EOS designerlampe for omkring 300 kr. for de mindste modeller med en diameter på 22 cm, mens de allerstørste modeller med en diameter på 110 cm koster mere end 2.000 kr. Der er tale om en unik fjerlampe fremstillet med gåsefjer, der er limet fast udenpå en rispapirslampe. Lampen giver en utrolig hyggelig og dæmpet men effektiv belysning, og den er fremstillet i et smart design, der gør den anvendelig i både køkken, stue, entré og soveværelse.

Fordele og ulemper ved fjerlamper

Der er flest fordele ved at anskaffe sig en Vita EOS fjerlampe fra Vita Copenhagen, da man jo netop opnår stil og elegance i hjemmet med en unik designerlampe, der tilmed giver en blød og afrundet belysning. Man kan få en Vita EOS i tre forskellige farver, og i mange størrelser efter behov, hvilket giver lampen masser af fleksible anvendelsesmuligheder. En Vita EOS er desuden nem at transportere, da den kan foldes sammen til en flad pandekage, og dermed også nem og hurtigt at montere. Man kan desuden få specielle fødder til lamperne, der på den måde kan anvendes både som pendel, bordlampe og standerlampe. Eneste ulempe kan være, at lampen ligesom andre skal vedligeholdes og plejes, idet den naturligvis vil kunne tiltrække støv og snavs gennem årene, så man bør være forsigtig når man støver den af. Dette gøres bedst med en hårtørrer med kold luft. Da alle fjer er forskellige, så vil alle fjerlamper være helt unikke og enestående lamper.

Find lamper op nettet

Mange vælger at købe deres lamper online i webbutikker, da man her kan se et overblik over hele sortimentet hjemme foran sin computer, således man slipper for tid og transportudgifter til at gå i butikker for at se på lamper. Der er ikke nogen risiko ved at handle online, da man naturligvis har fuld returret på lamper købt på nettet, og det er derfor både nemt og hurtigt at bestille en lampe på nettet. Man kan finde en Vita EOS lampe hos Designfund.dk, da denne webbutik har alle modellerne fra firmaet Vita Copenhagen i deres udvalg. Forbrugerne er begejstrede for de elegante lamper fra Vita Copenhagen, der står bag EOS designet. Firmaet har opnået stor opmærksomhed og salg overalt i verden, selvom firmaet blev stiftet i 2008. Firmaet har ramt plet med sit flotte design, der på mange måder rammer lige ind i den nordiske designtradition med enkelhed og rene linier.