Gavlpuder sætter prikken over i’et

Vi mennesker bruger en stor del af vores tid i soveværelset, dels fordi vi bruger hele natten på at sove der. Men mange mennesker nyder også at hygge sig i soveværelset med en god bog, en film eller lignende. Så selvom det for nogle ’bare’ er et sted vi sover, så er der altså masser af grund til at skabe en hyggelig stemning i soveværelset.

Ved at indrette soveværelset vil du både kunne skabe et hyggeligt og beroligende miljø, hvor du kan nyde din nattesøvn og andreafslappende aktiviteter. Men det skaber også en rød tråd i hjemmet, hvis du har fokus på indretningen i soveværelset og forsøger at skabe en sammenhæng med indretningen i resten af hjemmet. Du vil formentlig også få en bedre nattesøvn, hvis dit soveværelse er indrettet til hygge og ro.

 

Øje for detaljen

Det er selvfølgelig essentielt at have en seng, dyner, puder og sengetøj i et soveværelse for at gøre din nattesøvn så behagelig som muligt. Nogle vil måske mene, at det er nok med en seng og et minimalt udvalg af opbevaringsmuligheder, mens andre vil nyde at sætte deres præg på soveværelset såvel som på resten af hjemmet.

Så når først det essentielle er på plads, kan man jo gå lidt mere ned i detaljen og skabe den stemning man synes. Man kan for eksempel pynte rummet med kunst, planter, lysestager, andre pyntegenstande og lignende. Men det der virkelig sætter prikken over i’et i soveværelset både når det kommer til komfort og hygge, er gavlpuden.

Nu tænker du måske, jamen er det ikke bare endnu en pyntegenstand? Jo til dels, men en gavlpude er faktisk også udviklet således, at den gør din sengegavl endnu mere behagelig. Så med en lækker blød gavlpude, vil dit soveværelse både se yndigt ud samtidig med, at du kan nyde en lidt bedre komfort.

 

Her kan du købe gavlpuder

Du kan købe nogle rigtig lækre gavlpuder fra ILVA i et lækkert quiltet, blødt bomuldsbetræk. Puderne koster 599 kroner, men vil uden tvivl være alle pengene værd. Det vil du hurtigt opdage, når du lægger dig til at læse en bog i sengen om aftenen, og ikke vågner med hold i nakken den efterfølgende dag, fordi du har ligget i en akavet stilling.

Gavlpuderne fra ILVA fås i tre forskellige farver: lysegrå, sort og mørkegrå. Du kan både købe to ens eller mikse puderne lidt, afhængig hvad du er mest til. Puderne er i øvrigt meget neutrale, hvorfor de vil passe godt til stort set alt sengetøj. Du kan også finde matchende sengesæt hos ILVA i forskellige farver og mønstre.

Så med et helt nyt sengesæt og gavlpuder fra ILVA kan du altså få en toptunet seng, der både vil give dig en bedre nattesøvn samt skabe større sammenhæng og mere hygge i soveværelset.