Vinter trend: stearinlys med indgraveret mønster

Overvejer du at købe stearinlys til at skabe hygge og atmosfære i dit hjem? Så læs med her, hvor vinterens hotteste tendens inden for stearinlys er i fokus.

Stearinlys fås i mange forskellige størrelser, farver og former. De mest brugte stearinlys må være hvide, helt glatte bloklys, men er det ikke på tide at udfordre dette, når nu kalenderen siger december, og vi alligevel skal købe stearinlys til indretningen?

Vinterens tendens inden for stearinlys er der blevet skrevet meget om på diverse medier. Det er nemlig blevet tid til at smide de helt glatte bloklys frem, og i stedet købe stearinlys med indgraveret mønster.

 

Vær med på beatet

Det er en tendens man ser meget inden for boligindretning i øjeblikket, og er vel nok en tendens, der taler mest til det kvindelige køn.

Hvis du vil være med på ”beatet”, bør du derfor kigge forbi IDEmøblers utrolige sortiment af stearinlys med indgraveret mønster. Hos IDEmøbler finder du blandt andet stearinlys med zig-zag og krystal mønster, der kan være med til at give din indretning et kreativt touch.