Pift badeværelset op med disse simple tips

Et badeværelse – uanset om det er et lille badeværelse i en lejlighed eller et kæmpe badeværelse i en villa – kan nemt komme til at se klinisk, kedelig og trist ud.

Der skal heldigvis ikke meget til, før dit badeværelse kan fremstå mere personligt, hyggeligt og nordisk. Lad os fortælle dig mere, hvis du læser videre.

Lyset gør en kæmpe forskel

Hvis du har et køligt, kraftigt lys på dit badeværelse, bliver det hurtigt ligesom at være på et hospital. Det kan være svært at ændre på dette, hvis du ikke har mange muligheder for udskiftning af belysning. Men både lysstofrør og lamper kan give et varmt lys, hvis du vælger de rigtige.

Put ting på håndvasken

Håndvasken har utrolig meget potentiale. En håndvask kan gå fra tom og kedelig til personlig og elegant på meget få sekunder.

Vælg en god sæbeskål og et flot stykke sæbe. Selv hvis du kun bruger den flydende håndsæbe, vil et vellavet stykke håndsæbe pynte meget.

Alt efter temaet på dit badeværelse, skal du vælge noget, der passer dertil. Hvis du har valgt naturfarver, vil det selvfølgelig være oplagt at købe en sæbeskål i træ.

Sæbebeholderen til flydende sæbe er også vigtigt. Du må endelig ikke bare lade sæben være i den beholder, den kommer i! Køb i stedet din egen sæbepumpe, og fyld den op løbende.

Hvis du har plads til det, kan du også stille en lille bakke eller et lille fad. Her kan der lægges smykker, når dagen er ovre, hårelastikker, hårnåle eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser.

Har du en hylde?

Hvis du har en hylde hængende under spejlet, eller et andet sted på badeværelset, skal dette klart udnyttes.

Duftpinde er en fed løsning, hvis du mangler både god duft og dekoration til badeværelset. De kan fås til vidt forskellige priser og duftvarianter. Det er bare med at prøve sig frem.

Ellers kan dine bedste hudplejeprodukter, parfumer eller lignende få en plads – hvis du synes, de samtidig er pæne nok at stille frem.