4 ting, der gør dit hjem mere luksuriøst

Har du nogensinde taget et kig på dit hjem og tænkt, at det godt kunne trænge til at få en lille opgradering? Hvis din bolig mere og mere tager form som en studiebolig, og du godt kunne tænke dig, at den udstrålede noget lidt andet, er dette artiklen for dig.

Der skal ikke voldsomt meget til, før du kan ændre hele udtrykket af dit hjem. Et par småting her og der, og så ser det ud som nyt.

Leg med lys

En af de ting, folk overser mest, er lys. Hvis du varierer de forskellige lyskilder, kan du give mere dybde til de forskellige rum i dit hjem.

Det behøver ikke at være særligt dyre lamper, så længe de er forskellige. Nogle forskellige IKEA- eller genbrugslamper kan gøre en kæmpe forskel, så prøv dig frem, indtil du finder noget, du kan lide.

Forsøg dig med forskelligt tekstil

En af de billigste, nemmeste og hurtigste måder at opgradere hjemmet er desuden med materialer og tekstiler. Hvis du selv har haft rigeligt med puder, tæpper og betræk, ved du også, at disse kan gøre en enorm forskel.

IKEA har fantastiske muligheder for pudebetræk, sengetøj og tæpper, men en godt plaid på sofaen kan også hjælpe. Naturfarver er meget populære, og det er de, fordi de går godt til alt. De er svære at blive trætte af. Så leg med lidt fløjl, hør, uld, falsk pels og mere.

Investér i nogle større items

Hvis du virkelig føler, der skal noget til, kan du vælge at investere i nogle møbler eller ting, som virkelig kan løfte hele udtrykket.

Dette kunne være en helt ny sofa, et nyt spisebord eller en dobbelt terrassedør. Et større item, som virkelig kan give nyt liv.

Find nogle gode gardiner

Det er måske ikke noget, du nogensinde har tænkt over. Men de der billige rullegardiner er helt klart praktiske – det kan vi godt blive enige om – men de gør intet godt for den æstetiske værdi af dit hjem.

Nogle nye gardiner behøver ikke at være af det bedste materiale eller i en speciel farve. Hvide, lette, lange og svævende gardiner ser meget flot ud.

Et trick: Hvis du har muligheden, så sørg for at købe gardiner, som rammer gulvet. Dette ser klart dyrest og mest luksuriøst ud.