Loppemarkeder er fyldt med boligfund

Mange mennesker investerer mange penge i boligen for at skabe de perfekte rammer for den moderne familie. Men der kan være mange penge at spare og boligfund at finde på det stigende antal af loppemarkeder. Det moderne hjem anno 2015 vil bære præg af arvestykker og loppefund, der kombineret med design og minimalisme vil skabe et moderne hjem med et strejf af nostalgi. Foruden pengebesparende er det også en trend, der sætter hyggelige rammer for boligjagten, da det ofte er lidt sjovt at vade diverse loppemarker tyndt.

Her finder du de bedste loppemarkeder

Men der findes så mange forskellige loppemarkeder, og der kommer stadig flere til, at det kan være en hel jungle at finde de bedste markeder. Nedenfor finder du en guide til nogle af de bedste loppemarkeder.

  • Sommermarkedet på Carlsberg på alle søndage i perioden 20. april til 28. september har gratis entre.
  • Lørdag og søndag i lige uger er der fra kl. 10-16 stort loppemarked i B&Ws gamle domæne på Refshaleøen. Her findes masser af 40’er, 50’er og 60’er møbler, kunsteffekter og meget andet. Der er desuden gratis entre.
  • Den Blå Hal byder på mere end 200 indendørs stande fordelt på 2000m2, hvor der bl.a. forhandles møbler og kunst. Markedet har åbent hver weekend fra 10-16 hele året rundt. Entreen koster beskedne 10 kroner.
  • Fra marts og frem til oktober bliver Vanløse Torv lavet om til et traditionelt loppemarked, der har åbent hver lørdag fra 10-16. Her finder du bl.a. 60’er keramik, vintage og møbler.

Gode råd for nybegynderne

Er du ikke vant til at gå på loppemarked for at finde ting til boligen, så kan du måske bruge et par råd med på vejen, inden du bevæger dig ud i det.

  • Husk kontanter – mange tager udelukkende imod kontanter.
  • Få mobilepay – men mange har en mobilepay bruger du kan sende penge til.
  • Det er acceptabelt at ’prutte’ med prisen som loppegængerne siger.
  • Køb mere og få en bedre pris – jo mere du køber desto mere kan du prutte med prisen.