Indret med et eller flere barborde og oplev dit rum få nyt liv

Nogle gange skal der bare ske noget i hjemmet, og det skal ikke nødvendigvis være traditionelt. Har du en stor stue eller et stort køkken, så kan du med fordel gøre rummene lidt mere livlige med et barbord. Med et barbord kan du invitere til mere aktivitet i din hverdag, fordi det er et bord, du har mulighed for at stå op ved. Det er et bord, du ikke falder hen og bliver doven ved, men derimod bliver du mere produktiv. Når man står op, kan følelsen af at være i gang forhøjes, fordi man netop er på tæerne.

Gæster samles ved et barbord

Har du nogle gange gæster, og kan du for eksempel godt lide at holde fester og andre sammenkomster, så ved du, at møblementet er vigtigt for, hvordan festen kommer til at forløbe. Et barbord er et sted, hvor folk kan samles omkring, og hvor der er plads til at stille sin drink eller en kop kaffe. På samme tid er der også plads til en lille tallerken med finger food på, og på den måde kan folk stadig stå op og snakke sammen, samtidig med at det både er muligt at drikke og spise. Det er smart, hvis den type sammenkomst, man gerne vil holde, skal være lidt mindre formel. Se et stort udvalg af barborde lige her.

Barbordet – stå op eller sid ned

Det er ikke kun meningen, at man skal stå op ved et barbord. Det er dog den oplagte type bord at gøre det ved, men med en barstol kan du også sagtens sidde ved bordet. Med en barstol ved bordet gør det barbordet til et møbel, der er mere passende at have i sin private bolig, end hvis det kun var bordet i sig selv. Til sammenkomster kan man evt. fjerne stolene, hvis det ikke er meningen, man skal sidde ned ved bordet.